Tävling & hipp hipp hurra!

I dag är det exakt ett år sedan jag skrev mitt första inlägg och invigde min hemsida. Hipp hipp hurra, såklart ska detta firas med en utlottning! Jag tänkte lotta ut tre paket till vinnarna. Första pris blir ett halsband i plexiglas i valfri färg. Andra och tredje pris blir ett kortpaket, med ett urval av mina tryckta kort.

 

Så här gör vi: en kommentar till detta inlägg ger en lott, länk till tävlingen från den egna bloggen eller hemsidan ger ytterligare en lott. Skriv vilken färg du vill ha om du vinner. Tävlingen avslutas den 23 augusti och jag drar vinnarna den 24:e. Du som deltar i utlottningen och som inte har egen blogg, lämna gärna e-postadress så att jag kan nå dig om du vinner. Lycka till!

10 reaktion på “Tävling & hipp hipp hurra!

  1. Fantastiskt fina hängen, Anna!

    Jag delar ditt inlägg på FB, så får du bestämma om det gäller som en extra lott eller inte… :-)

  2. Oh vad fina saker du gör.. föll pladask för de stora blommiga tavlorna :) Vinner jag så skulle jag önska få ”gumma” i transparent svart.

  3. Är gärna med och tävlar! Eftersom jag har sån beslutsångest så kan jag inte välja färg! Har jag turen och vinna så får du bestämma färg, då blir det en överraskning för mig :-) Har ingen blogg men håller tummarna hårt ändå!

Kommentera