Jag tankar på med sommar

Jag laddar mina batterier med så mycket av sommar som jag kan just nu. Men det hindrar mig inte från att arbeta lite med höstens projekt. Hela sommaren har jag samlat på knappar, idéer och gamla tavelramar inför den stundande konstrundan här i Östra Göteborg. Det känns lite som skolstart nu i augusti, uppstart inför höstvindarnas ankomst. Och trots det kassa vädret, som alla ju tjatar om och som jag själv inte lägger så stor vikt vid, så njuter jag för fullt. Mina smycken är på sommarresa upp till Orust. Jag sitter i trädgården, fikar, funderar och planerar.

             

Sommarens bilder, några från HavsVerk. I bild syns även några av mina kollegor på HavsVerk, Britt Ryttsén Omnéus med underbara små keramikhus samt målning av Camilla Hyllén. Kolla in!

Kommentera